Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi, ziua 7: Teatrul Mic joacă “Vania şi Sonia şi Maşa şi Spike”

* O piesă laureată cu prestigiosul Premiu Tony, în producţia Teatrului Mic, este oferta acestei seri *

afisFestivalul Naţional de Comedie Galaţi 2016 continuă, vineri, cu o piesă de teatru laureată în anul 2013 la Premiile Tony pentru excelenţă în teatru. “Vania şi Sonia şi Maşa şi Spike”, de Christopher Durang, se joacă de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Dramatic “Fani Tardini” şi este unica reprezentaţie a serii. Spectacolul, o producţie a Teatrului Mic din Bucureşti, este regizat de Horia Suru.

“Iubiri neîmplinite, dar constante, speranţe transformate în ambiţii, destine în bătaia vântului trăite cu zâmbetul pe buze. O joacă matură de-a râsu’-plânsu’ autohton, în care ludicul are rolul principal în povestea celor «trei surori» care nu mai vor să plece la Moscova. Un frate, o soră vitregă şi o vedetă de cinema aşteaptă bâtlanul albastru pe malul unui iaz în Bucks County”, dezvăluie Teatrul Mic.

Spectacolul “Vania şi Sonia şi Maşa şi Spike” îi are în distribuţie pe Gheorghe Visu (Vania), Liliana Pană (Sonia), Mihaela Rădescu (Maşa), Ştefan Lupu (Spike), Ana Bianca Popescu (Nina) şi Andreea Grămoşteanu (Casandra).

Spectacolul durează două ore şi 15 minute, iar preţul unui bilet este 52,50 de lei.

Festivalul Naţional de Comedie Galaţi 2016 – Ediţia a XXVIII-a se încheie duminică, 13 noiembrie. PROGRAMUL COMPLET poate fi studiat aici: goo.gl/ERo9CA.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati