Florin Cîrligea, explicând de ce nu iese masiv la vot şi electoratul liberal: Cei de dreapta mint mai puţin

* Liberalul a oferit drept contraexemplu promisiunile absurde pe care PSD le-a făcut în campanie *

Electoratul PSD este mai disciplinat, putând fi scos mai uşor la vot, la comandă, comparativ cu electoratul de dreapta care, scârbit fiind de clasa politică, preferă să stea acasă în ziua scrutinului, a declarat, miercuri seară, în cadrul unei emisiuni electorale la Realitatea TV Galaţi-Brăila, Florin Cîrligea, ocupantul primului loc pe lista de candidaţi a PNL Brăila la Senatul României.

Întrebat de ce nu încearcă PNL să-şi construiască un electorat fidel valorilor propuse de partid, care să iasă la vot pentru a apăra principiile liberale, Cîrligea a explicat sec: “Cei de dreapta mint mai puţin”.

În spijinul afirmaţiilor sale, omul de afaceri brăilean a vorbit despre promisiunile mincinoase făcute de social-democraţi în această campanie electorală, pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. “Uitaţi-vă la promisiunile PSD: mărim salariile cu 25% la medici şi cu 15% la profesori. Păi, de ce nu le-aţi mărit în cei trei ani în care aţi condus Guvernul? Cine v-a împiedicat? Acum, cu şase luni înainte de alegeri este interzis prin lege. PSD-ul nu explică asta, ci spune doar că PNL-ul nu vrea să crească salariile. O mare minciună!”, a afirmat liberalul.

Florin Cîrligea a vorbit şi despre proiectele PNL, referindu-se în special la zona economică, unde liberalii vor să acorde o atenţie deosebită societăţilor cu capital străin care înregistrează venituri în România, dar exportă profitul. “PNL vrea impozitarea tuturor firmelor ce fac profit în România. Să plătească impozit în ţară pentru că altfel rămân puţini bani la noi. Acum, profitul este exportat, în condiţiile în care 40% din PIB este făcut de un număr restrâns de societăţi, majoritatea cu capital străin, ale căror profituri pleacă, în mare parte, către ţările de unde provin aceste companii”, a declarat candidatul PNL Brăila la Senat, Florin Cîrligea.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati