UPDATE: Focuri de armă în cartierul Micro 19 din Galaţi pentru prinderea unui şofer fără permis

UPDATE – Liniştea cartierului Micro 19 a fost tulburată iar, de data aceasta de trei focuri de armă. Doar astfel au reuşit poliţiştii să prindă un bărbat de circa 35 de ani, aflat la volanul unei maşini. Oamenii legii aveau informaţii despre el că de multă vreme conduce fără permis. Bărbatul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, care l-au urmărit apoi în trafic şi l-au prins doar după ce au tras focuri de avertizare în plan vertical, la doar câteva sute de metri de scara blocului unde a avut loc ieri o explozie mortală.

Oamenii au auzit împuşcăturile, apoi l-au văzut pe bărbat încătuşat de poliţişti. Criminaliştii au ajuns şi ei lângă maşina abandonată cu motorul pornit. Au început să ia amprente si să facă cercetarea la faţa locului deoarece şoferul nu recunoştea că el a condus, asta pentru că nici nu avea permis.

Bărbatul se afla sub control judiciar pentru comiterea unor fapte cu violenţă. Acum, el va fi cercetat şi pentru conducere fără permis. El a fost audiat şi, cel mai probabil, va fi reţinut 24 de ore.


Focuri de armă în cartierul Micro 19 din Galaţi! Un şofer care se pare că nu avea permis de conducere nu a oprit la somaţia Poliţiei. El a abandonat maşina şi a fugit. S-au tras trei focuri de armă în plan vertical şi bărbatul a fost prins şi încătuşat. El este dus la Poliţie.

Articol în curs de actualizare.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati