A fost atribuit contractul pentru iluminatul festiv în Galaţi. Primăria plăteşte 1,7 milioane de lei

* Banii şi lucrările vor fi împărţite de două firme, MK Lightning şi Luxten *

La Galaţi vor începe în curând lucrările de montare a brazilor, luminiţelor şi ghirlandelor care vor înfrumuseţa oraşul în perioada sărbătorilor de iarnă. “Locații unde vor fi instalați brazii artificiali: Rondou b-dul Oțelarilor/b-dul Galați, Parc Eminescu, Rondou ‘Piața Energiei’, Parc Viva, Parc ‘Orășelul Copiilor’, Grădina Publică, Parc Micro 39B. Echipamentele pentru  iluminatul festiv de sărbători vor fi montate pe străzile și bulevardele din municipiul Galați, în parcuri, rondouri și esplanade, intrări în oraș, intersecții”, a comunicat Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați.

Anul acesta, Primăria Galaţi a selectat nu una, ci două firme care să decoreze străzile şi parcurile municipiului. Este vorba de Luxten Lightning Company SA şi MK Lightning SRL, aceasta din urmă câştigând contractul şi anul trecut.

Şi decoratorii sunt mai numeroşi, şi suma plătită de municipalitate este ceva mai mare. Astfel, valoarea contractată pentru iluminatul festiv din această iarnă este de 1.701.705 lei (fără TVA). Anul trecut, atribuirea s-a făcut pentru 1,4 milioane de lei.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati