A fost a doua zi de grevă spontană la Finanţe

* Nimeni dintre finanţişti nu a precizat ce se va întâmpla cu penalizările pe care le acumulează contribuabilii care vor să-şi plătească obligaţiile, dar nu au cum din cauza protestului *

greva1Activitate blocată la Finanţele Publice gălăţene şi scandal deoarece angajaţii au intrat şi astăzi în grevă spontană. Contribuabilii veniţi să îşi plătească obligaţiile, unii şi de la ţară sau din alte judeţe, erau lăsaţi să intre în unitate, dar acolo nu era niciun angajat. Supăraţi şi dezamăgiţi, oamenii le cereau socoteală jandarmilor, căci nu aveau cu cine altcineva vorbi.

La un moment dat, protestatarii, care iniţiial stăteau în incinta clădirii, au ieşit în stradă, dar oamenii le-au făcut reproşuri.

Protestatarii nu ştiu când vor opri mişcarea de protest, o asemenea decizie depinzând de rezultatul negocierilor de la Bucureşti. “După cum aţi văzut, Legea salarizării deja a trecut de două camere, dar ceva rezolvabil până în acest moment nu avem. Ştiu că oamenii sunt nemulţumiţi, dar şi noi avem drepturile noastre  de a face protest spontan. Când vom avea de la Bucureşti o ştire că ni s-au luat în calcul revendicările, atunci oamenii vor putea să îşi rezolve problemele pe care le au aici, noi sperăm ca asta să se întâmple cât mai curând posibil “, a declarat  Anca Tudorache, lider de sindicat Sed Lex.

La fel, nimeni dintre finanţişti nu putea preciza ce se va întâmpla cu penalizările pe care le acumulează contribuabilii care vor să-şi plătească obligaţiile, dar nu au cum din cauza protestului.

Cetăţenii le-au reproşat celor de la Finanţe că nimeni nu se gândeşte şi la cei care aveau urgenţe. “Îi doare undeva pe ei de noi”, a concluzionat amar un contribuabil întors din drum.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati