Fostul premier Mihai Tudose, candidat unic la șefia PSD Brăila: Este o onoare!

* Tudose are susținerea actualei conduceri a filialei, dar și a celor care își exprimaseră anterior dorința de a candida pentru această poziție *

Deputatul Mihai Tudose, fost premier al României, va fi unicul candidat pentru funcția de președinte al organizației județene PSD Brăila. Acesta a explicat că s-a decis să revină la conducerea filialei brăilene după ce actualul președinte interimar, senatorul Ion Rotaru, a anunțat că nu își mai dorește această poziție.

Iulian Chiriac, președintele CJ Brăila, care declarase anterior că și-ar dori să candideze pentru fotoliul de președinte al organizației județene a PSD Brăila, a precizat acum că nu îi va fi contracandidat lui Tudose, pe care îl susține.

De altfel, Tudose are sprijinul întregii organizații PSD Brăila.

Referitor la acest subiect, fostul premier a postat pe pagina sa de Facebook: ”Doresc să fac câteva precizări legate de candidatura mea pentru funcția de președinte al organizației județene PSD Brăila. După ședința CExN de la Neptun, când s-a hotărât organizarea de alegeri în toate filialele care au conducere interimară, am discutat cu domnul președinte Ion Rotaru, domnia sa spunându-mi că nu mai dorește să candideze și că opinia lui ar fi ca eu să vin înapoi la organizație. I-am spus cu sinceritate că totuși a avut rezultate foarte bune în timpul mandatului său și din acest motiv consider că lucrurile ar trebui să continue în același mod, însă domnul Rotaru a insistat că nu mai candidează. Cred că și de aici a venit reacția colegilor, care au spus că mă propun și mă susțin. Înțeleg că domnul senator a mai vorbit cu domniile lor și s-a generat acest lucru. Și atunci: DA, candidez! Dacă toată lumea își dorește acest lucru, este o onoare! Doresc să le mulțumesc și public colegilor mei de la organizația județeană PSD Brăila, care m-au propus și mă susțin pentru funcția de președinte de organizație”.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati