Frate și soră găsiți morți în casă la o zi după ce mama lor a decedat în același imobil

* Din primele cercetări, pare a fi vorba de o intoxicație cu monoxid de carbon *

Tragedie într-o familie din municipiul Brăila. O femeie și un bărbat, frate și soră, au fost găsiți morți în casă la o zi după ce mama lor a decedat. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, lucra ca paznic la o firmă din Brăila. Ieri dimineaţă, el a ieșit din tura de noapte și, când a ajuns a acasă, și-a găsit mama decedată. Femeia avea 80 de ani și avea mai multe afecțiuni medicale. Bărbatul și-a sunat sora, care locuia tot în oraș, la câteva străzi distanță, și împreună s-au ocupat de cele trebuincioase pentru pregătirea înmormântării mamei lor. Și-au dus mama la o capelă din municipiu și apoi au alergat toată ziua. În jurul orei 20:00, cei doi au ajuns acasă la bărbat, care nu era căsătorit și nici nu avea copii. Ca să nu îl lase singur, sora a decis să rămână peste noapte la locuința fratelui. Femeia, în vârstă de 56 de ani, era divorțată și avea doi copii, care locuiesc la casele lor.

În această dimineață, unchiul celor doi a venit pentru a mai pune la punct detalii legate de înmormântarea bătrânei, însă, când a intrat în casă, a rămas șocat. Nepotul lui zăcea fără suflare pe un fotoliu, iar femeia era prăbușită în bucătărie, lângă aragaz. Bărbatul a sunat imediat la 112, la fața locului deplasându-se un echipaj medical și unul de Poliție.

Vecinii spun că, în urmă cu trei zile, bărbatul chemase o echipă de la furnizorul local de gaz pentru o revizie a centralei și că totul era în ordine. Oamenii cred însă că, din pricina viscolului puternic de ieri, coșul de evacuare al centralei s-ar fi înfundat și centrala s-ar fi defectat, eliminând noxe în locuință. Moartea celor doi a fost clasificată ca suspectă și în cauză s-a deschis dosar penal.

Corpurile celor doi au fost ridicate de Medicina Legală, în urma autopsiei urmând a se stabili clar modul în care cei doi au murit.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati