Fundaţia Comunitară Galaţi a dat startul înscrierilor la Semimaraton Galaţi 2017

* Evenimentul are loc pe 28 mai şi invită alergătorii să susţină 13 proiecte locale *

Fundaţia Comunitară Galaţi a deschis înscrierile la Semimaraton Galaţi 2017, care se va desfăşura pe 28 mai, într-o duminică. Semimaratonul Galaţi, ajuns la a patra ediţie, se desfăşoară anul acesta sub sloganul “Mişcarea antrenează schimbarea”. Ca de obicei, alergătorii care se înscriu la semimaraton sau la celelalte probe de concurs susţin o cauză din comunitate.

“Dacă vrei să susții o cauză, te poți înscrie pe semimaratongalati.ro, la secţiunea CAUZE. Acolo vei găsi toate cele 13 cauze propuse anul acesta de organizaţii non-profit din Galaţi şi selectate de Fundaţia Comunitară Galaţi pentru a-şi atrage fonduri pentru implementarea proiectelor propuse. Alegi o cauză pe care vrei să o sprijini, alegi proba de concurs și achiți taxa de participare prin care vrei să susții un proiect”, a informat Fundaţia Comunitară Galaţi.

Potrivit aceleiaşi surse, alergătorii se pot înscrie la una dintre următoarele probe de concurs: semimaraton – 21 km, taxa de participare: 75 lei; ştafetă – 3 x 7 km, taxa de participare: 50 lei; cross – 7 km, taxa de participare: 50 lei; cursa populară – 2 km, taxa de participare: 30 lei; cursa copiilor – 350 m, taxa de participare: 30 lei; proba animalelor de companie – taxa de participare: 30 lei.

Taxa de participare poate fi achitată la sediul Fundaţiei Comunitare Galaţi, din Galaţi, Parcul pentru Tehnologia Informaţiei, Strada Portului, Numărul 23, Camera 505; prin transfer bancar în contul RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001; la ONE GYM, sponsor principal al Semimaratonului Galaţi 2017; la Daily Pub, partener în organizarea Semimaratonului Galaţi 2017; on-line pe site-ul semimaratongalati.ro.

Semimaratonul Galaţi este un eveniment de strângere de fonduri organizat anual din 2014 de către Fundaţia Comunitară Galaţi pentru susţinerea unor proiecte iniţiate şi derulate de ONG-uri locale.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati