Gălăţenii, aşteptaţi vineri la Noaptea Cercetătorilor

*  Vizitatorii vor putea participa la o tombolă cu premii constând în gadgeturi inteligente *

Gălăţenii pasionaţi de ştiinţă, copii şi adulţi deopotrivă, sunt invitaţi la Noaptea Cercetătorilor. Evenimentul, ajuns la a zecea ediţie în România, va avea loc vineri, 29 septembrie, începând cu ora 17:00, în Campusul Ştiinţei, situat vis-a-vis de Catedrala Arhiepiscopală.

“Vizitatorii vor avea ocazia să descopere lucruri fascinante despre lumea subacvatică în cadrul unor ateliere interactive. Provocările vor continua cu aplicații ale chimiei și fizicii în studiul mediului înconjurător, iar apoi publicul va păși în lumea tehnologiei, unde va putea testa imprimanta 3D și aplicații de mecatronică și robotică. În cadrul evenimentului avem pregătite pentru copii jocuri educative care în același timp sunt extrem de distractive. Adulții nu vor fi nici ei neglijați și sunt așteptați să participe la dezbateri și discuții pe teme științifice, iar pentru cei mai îndrăzneți sunt pregătite întâlniri cu cercetătorii care le vor da răspunsurile la întrebările cele mai încuietoare”, a comunicat Universitatea “Dunărea de Jos”.

De asemenea, vizitatorii vor avea ocazia să participe la o tombolă cu premii constând în gadgeturi inteligente. Programul complet al evenimentului este disponibil la www.noapteacercetatorilor.eu .

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati