Galaţi: Elevii de la Şcoala 29 au făcut prăjituri bio şi le-au vândut ca să ajute un copil căruia i-a ars casa

* Copilul, din Şiviţa, a rămas fără casă acum câţiva ani şi este ajutat constant de colectivul de părinţi şi elevi de la Şcoala 29, pentru a-şi finaliza studiile *

2“Mănânc responsabil”. Aşa s-a numit proiectul care a transformat, vineri, Şcoala Nr. 29 din Galaţi într-o adevărată oază a amatorilor de dulciuri, dar nu de orice fel, ci realizate din ingrediente ecologice şi, în limita posibilităţilor, din ingrediente româneşti. Sute de prăjituri, de la tarte şi brioşe până la torturi, toate făcute din ingrediente naturale şi fără conservanţi, tronau pe mese întinse la toate etajele şcolii. Dulciurile au fost făcute de mămici şi copii, iar mai apoi au fost jurizate de cei mici.

Părinţii vor cumpăra toate “creaţiile”, piticii le vor mânca cu poftă, iar din banii strânşi vor fi cumpărate haine, rechizite şi alte bunuri pentru un  copil din comuna Şiviţa, căruia i-a ars casa acum câţiva ani. De atunci, echipa de mămici şi pitici de la Şcoala Nr. 29 îi duce periodic câte un cadou care să îl ajute să îşi finalizeze studiile.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati