Galați | Peste 150 de inventatori înscriși la Salonul UGAL INVENT

Începe cea de-a IV-a ediție a Salonului Inovării și Cercetării UGAL INVENT, organizat de Universitatea Dunărea de Jos din Galați. Evenimnetul se desfășoară în perioada 16-18 octombrie și își propune să promoveze inovarea și să devină un sprijin real pentru inventatorii care doresc să-și promoveze invențiile. Anul acesta au fost înscrise în competiție peste 150 de invenții și lucrări.

Deschiderea evenimentului va avea loc miercuri, 16 octombrie, la ora 11.00, în Holul central al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, atunci când vizitatorii îi vor putea cunoaște pe expozanți. Pe parcursul zilei vor avea loc și mai multe sesiuni științifice, în Sala Senatului Universității.

Ziua de joi, 17 octombrie poate fi intitulată generic „Ziua ELI – NP – MHTC” și este dedicată aproape în întregime Centrului Internațional de Cercetare de la Măgurele.

Comunitatea științifică, comunitățile locale și mediul de afaceri încearcă să afle de la specialiști ce așteptări pot avea de la cel mai puternic laser din lume.

Ultima zi de UGAL INVENT va debuta cu o expoziție în holul Universității și se va încheia cu ceremonia de premiere. Evenimentul este realizat sub patronajul Ministerului Cercetării și Inovării.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati