Galaţi: Şofer de autobuz, pedepsit pentru nereguli faţă de călători

* Conducătorul auto vorbea la telefon în timp ce se afla la volan şi nu a vrut să deschidă uşa autobuzului pentru o călătoare, iar apoi a refuzat să îi elibereze femeii bilet *

transurb2Filmat în timp ce vorbea la telefon şi era nepoliticos cu o călătoare, un şofer al societăţii locale de transport în comun din Galaţi va rămâne fără loc de muncă. Femeia care l-a filmat a venit din Spania pentru decesul unei rude. În momentul în care a vrut să urce într-un autobuz al societăţii Transurb, ea a fost surprinsă să constate că şoferul nu-i deschide uşa din faţă pentru a lua bilet, deoarece conducătorului auto îi era frig. Reproşul femeii a atras un val de injurii şi refuzul acestuia de a-i da bilet de călătorie. În tot acest timp, şoferul vorbea la telefon în plin trafic pe zăpadă. Femeia a decis să-l filmeze şi să posteze clipul pe o reţea de socializare.

Odată ce femeia a postat imaginile, acestea au ajuns şi la conducerea societăţii locale de transport în comun. Directoarea Transurb, Genica Totolici, bănuieşte că este vorba despre un şofer aflat în perioada de probă şi care provine dintre foştii şoferi de maxi-taxi, anjagaţi recent la societatea publică. Îl va identifica şi chiar mâine poate să îi desfacă contractul de muncă deoarece consideră că şoferul a avut un comportament puţin spus nepoliticos.

Anul trecut, mai mulţi conducători auto de la serviul public de transport şi-au pierdut locul de muncă pentru neregulile din timpul traficului.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati