Gașca simionească are încă o problemă

Se încheie o săptămână plină de evenimente care vin să completeze imaginea de ansamblu a alegerilor care urmează să aibă loc în acest an. La nivel central, UNPR-istul Gabriel Oprea i-a păcălit iarăşi pe social-democraţii lui Liviu Dragnea şi, dacă la acest nivel, unul este condamnat şi celălalt este urmărit penal, putem trage o concluzie de genul “cine se-aseamănă se adună”.

Venind acasă, la Brăila, putem spune că lucrurile s-au mişcat radical şi social-democratul Aurel Simionescu a primit o palmă grea, fiind arestat împreună cu omul care a stat în umbra primarilor, făcând ce a vrut cu banii publici. Părerea mea este că abia acum trebuie să înţelegem de ce Simionescu a fost aruncat din PSD Brăila şi actualul şef îşi pune oamenii în posturi-cheie: Dragomir este candidat la Primărie (cel puţin deocamdată) şi Chiriac urma să fie propus la Consiliul Judeţean.

Aici, însă, a apărut o problemă legată de implicarea acestuia în nişte combinaţii necurate pentru care este cercetat. Până când vor găsi o soluţie pentru CJ, rămâne pe picioare domnul Dragomiiiiir! După ce şi-a dat cu stângul în dreptul ieşind cu pieptul la înaintare în problema legată de Pădurea Stejarul, domnul nostru s-a dat la fund şi aşteaptă probabil să treacă acest tsunami care l-a lovit pe Simionescu. Grele jocurile pe care trebuie să le facă acum Tudose şi probabil acum cotrobăie prin listele de potenţiali candidaţi.

Să vedem ce va ieşi la iveală zilele următoare pentru că timpul e scurt şi presiunea e mare. Aşa, de final: să accepte Tudose o variantă UNPR pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila?! Dar, dacă e aşa, pe cine să pună UNPR la bătaie ? Că nu prea are pe cine…

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati