George Ancuţa, PMP: Sunt primari care dau ajutoarele sociale către efectivul din partid

* Candidatul PMP Brăila la Senat a spus că aşa se întâmplă în localitatea Vădeni *

Fiindcă sumele destinate asistaţilor sociali sunt la dispoziţia primarilor, unii edili împart aceşti bani către “efectivul din partid”, a declarat, marţi, în cadrul unei emisiuni electorale de la Realitatea TV Galaţi-Brăila, George Cristian Ancuţa, candidat PMP Brăila la Senat, aflat pe primul loc în lista partidului pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. “Acolo (în zona de asistenţă socială – n.r.), din păcate, se dau foarte mulţi bani în toată ţara, bani care sunt la dispoziţia primarilor. O parte se duc acolo unde este nevoie, dar sunt şi primari, mai ales din rândul PSD, care direcţionează aceste ajutoare sociale către efectivul de partid”, a afirmat George Cristian Ancuţa.

Invitat să aducă dovezi, Ancuţa a făcut trimitere la primarul PSD din localitatea brăileană Vădeni. Candidatul PMP la Senat a spus că are probe în ceea ce priveşte felul în care s-au distribuit ajutoarele sociale la Vădeni, concluzionând că primarul de acolo “dă unde nu trebuie, şi nu dă unde trebuie”.

PMP susţine, în programul de ţară, ca ajutoarele sociale să fie direcţionate către copiii ce provin din familii nevoiaşe, a precizat candidatul PMP la Senat, George Cristian Ancuţa.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati