GROPI UCIGAŞE: Filmul tragediei soldate cu doi morţi care a avut loc între Smârdan şi Schela

* Poliţiştii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă *

Grav accident de circulaţie  între localităţile Smârdan şi Schela. O  femeie de 39  de ani şi un copil de 4 ani şi-au pierdut viaţa, iar alte trei persoane, printre care şi o adolescentă de 17 ani, au fost rănite. Accidentul a  avut loc în apropierea fermei Greaca. Cele cinci persoane erau membri ai aceleiaşi familii: tatăl la volan, mama, o fiică de 17 ani, un băiat de 4 ani, luat de familie în plasament, şi o cumnată. Cu toţii veneau de la Galaţi spre Cuza Vodă, localitatea lor de domiciliu. Duseseră băiatul la spital, în Galaţi. Mai aveau 20 de kilometri până acasă, când o groapă din şosea ar fi făcut şoferul să piardă controlul maşinii. Tocmai atunci bărbatul se angajase, se pare, în depăşirea unui tir cu cereale. El spune că groapa l-a determinat să nu mai poată controla maşina, tirul era într-o parte, aşa că nu a avut de ales decât să iasă pe marginea drumului, dar, din nefericire, maşina s-a răsturnat în şanţ.

Cumnata şi copilul au fost cel mai grav răniţi. Femeia avea fractură de bază de craniu. Amândoi au intrat în stop cardio-respirator. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje medicale, elicopterul SMURD, dar şi poliţiştii, care au demarat o anchetă. Deşi s-au făcut eforturi şi atât echipajul medical al elicopterului SMURD, cât şi cel al Ambulanţei au resuscitat cumnata şi copilul de 4 ani, până la urmă s-a declarat decesul celor doi.

Deocamdată, poliţiştii fac anchetă pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, dar, oficial, încă nu au făcut nicio legătură între groapă şi tragedia care a costat două vieţi. Se aşteaptă expertizele.

Rudele şoferului spun că acesta avea permis de puţină vreme şi asta poate a jucat rolul ei în producerea tragediei. Circulaţia a fost parţial blocată în zonă ore întregi.

20170717_150213


* Se pare că autoturismul a intrat în depăşire, dar a nimerit o groapă din carosabil şi s-a răsturnat *

Accident mortal, astăzi, în judeţul Galaţi. O maşină s-a răsturnat între localităţile Schela şi Smârdan, după ce a intrat într-o groapă în timp ce efectua o depăşire. Bilanţul este tragic. Două persoane au murit şi alte două au fost rănite. Şi-au pierdut viaţa un copil mic, luat în plasament de familia şoferului, dar şi cumnata conducătorului auto. Fiica şoferului şi soţia acestuia au fost rănite. Bărbatul care conducea autoturismul nu a fost rănit.

Articol în curs de actualizare.

schela smardan

Sursa foto: Facebook – Grupul Şoferilor din Galaţi

4318 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati