Îl caută Poliţia după ce a blocat o intersecţie ca să îşi pozeze maşina

* Este isprava unui gălăţean care a fost surprins în imaginile unui trecător, dar şi de camerele de supraveghere ale Poliţiei Locale Galaţi *

Omul, se pare că ar fi vorba despre un şofer în vârstă de 82 de ani, a oprit maşina blocând o bandă a sensului de mers, a pus un triunghi de semnalizare şi apoi s-a apucat să îi facă poze maşinii. Imaginile amator au fost postate pe un site de socializare şi din comentariile postate acolo s-a aflat şi de ce bătrânul făcea poze. Se pare că acum două luni maşina octogenarului ar fi acroşat altă maşină deoarece bătrânul ar fi schimbat banda fără să se asigure. Bătrânul nu şi-ar fi recunoscut vinovăţia, a constestat procesul verbal al Poliţiei şi acum ar fi revenit la locul fapei să facă iar poze pentru a arăta că nu era vinovat.

,,Având în vedere imaginile apărute în mediul online, Poliţia s-a autosesizat şi efectuează verificări pentru a stabili dacă în cazul respectiv există încălcări ale legislaţiei rutiere în vigoare”, a spus cms. şef Gabriela Costin, purtătrul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati