UPDATE: Cei doi tineri morţi în accidentul dintre Barcea şi Drăgăneşti urmau să se logodească

UPDATE – Tânărul de 25 de ani aflat la volanul autoturismului BMW care a provocat accidentul de aseară, dintre Barcea şi Drăgăneşti, şi fata de 19 cu care el era în maşină formau un cuplu. Mai mult, cei doi urmau să se logodească. Din păcate, au sfârşit împreună în impactul nimicitor. Amintim că băiatul avea permisul suspendat din 20 octombrie pentru viteză excesivă.

Sursa foto: Facebook

larisa

lupu timotei


UPDATE – Conducătorul auto care a provocat accidentul rutier de azi-noapte, dintre Barcea şi Drăgăneşti, în care şi-au pierdut viaţa el şi pasagera din autoturism, iar alte trei persoane au fost rănite, avea permisul suspendat de luna trecută, a anunţat Poliţia în această dimineaţă.

“Un autoturism BMW care circula dinspre Galați către Tecuci și la volanul căruia se afla un bărbat de 25 de ani a intrat în depășire și apoi în coliziune cu o căruță nesemnalizată care circula pe sensul opus de mers. Mai apoi, autoturismul a intrat în coliziune și cu o dubiță parcată pe marginea drumului. În urma impactului, au decedat șoferul și o pasageră de 19 ani din autoturism și au fost rănite trei persoane, doi bărbați de 36 și 25 de ani din căruță și un tânăr de 19 ani aflat pe marginea drumului. Șoferul care a decedat, bărbatul de 25 de ani, avea permisul suspendat pentru viteză de pe 20.10.2017”, a precizat cms. Gabriela Costin, de la IPJ Galați.


* Şoferul decedat a încercat o depăşire, dar a lovit o căruţă şi a ricoşat într-o maşină oprită *

O fată în vârstă de 19 ani aflată într-un autoturim BMW alături de un tânăr de 25 de ani au murit, în această noapte, în urma unui cumplit accident rutier care a avut loc între Barcea și Drăgăneşti. Un BMW, o căruță și un Mercedes Vito au fost implicate în accidentul din care au mai rezultat încă trei victime. Acestea însă sunt la Spitalul din Tecuci. Este vorba despre trei tineri de 19, 25 și 36 de ani, care au suferit fracturi deschise.

“Persoanele care au decedat se aflau în autoturismul BMW. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani şi o tânără de 19 ani. Erau deja în stop cardiorespirator când au fost găsite, erau și descarcerate. După ce s-au efectuat o oră manevre de resuscitare, s-a declarat decesul”, a declarat  lt. col. Eugen Chiriță, de la ISU Galați.

Au intervenit echipaje SMURD, Ambulanțe și echipajul Descarcerarea de la ISU.

Se pare că autoturismul BMW ar fi încercat o depăşire și nu se cunoaște încă exact de ce a lovit căruța, s-a răsturnat și apoi a ricoșat în Mercedesul Vito. Polițiștii vor stabili însă dacă așa s-au întâmplat lucrurile.

În căruță se mai aflau și o femeie și un copil, care nu au pățit nimic.

Sursa foto: Facebook

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati