IMPORTANT! Gălăţenii care au depus dosare pentru ajutorul de 3.000 de lei pentru achiziţia de centrale termice trebuie să-şi actualizeze cererile

* Solicitanţii sunt rugaţi să se prezinte la punctele de informare la care au depus iniţial dosarul *

Foştii consumatori din sistemul centralizat de încălzire care au depus dosare pentru a obţine ajutorul de 3.000 de lei promis de Primărie pentru achiziţia de sisteme alternative de încălzire a locuinţei trebuie să se prezinte din nou la punctele de informare la care au depus actele, pentru a-şi actualiza cererea. Îndemnul vine de la Primărie după ce, vineri, Consiliul Local a revocat HCL 157 privind suspendarea sistemului de termoficare şi a emis o nouă hotărâre pentru acordarea subvenţiei de 3.000 de lei către populaţie.

“Având în vedere noile hotărâri aprobate în ultima ședință a Consiliului Local Galați, privind sistemul centralizat de termoficare, este necesară reactualizarea cererii la dosarele depuse pentru acordarea ajutorului financiar. Persoanele care au depus dosare pentru acordarea ajutorului de 3.000 de lei sunt rugate să se prezinte pentru reactualizarea cererilor la punctele de informare unde s-au adresat inițial”, a informat, luni, Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Galați.

Până acum, Primăria a înregistrat 3.286 de dosare de obţinere a ajutorului de 3.000 de lei, majoritatea solicitanţilor optând pentru centrale termice.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati