IMPORTANT! Luni se reia traficul rutier pe Faleza Superioară, în dreptul Elicei!

* Artera a fost închisă după ultima surpare produsă în zonă, cea din 2013 *

“Luni, 21 august, se va deschide traficului rutier porțiunea de drum de pe Bulevardul Marii Uniri (zona Elice). Prima etapă a lucrărilor de consolidare a accidentului de teren de aici este finalizată”, a anunţat, vineri, Biroul de Presă al municipalităţii.

Circulaţia auto pe la Elice se reia după o pauză de patru ani. Porţiunea a fost închisă în 2013, după ce terenul s-a surpat. Traficul rutier a fost deviat imediat pe breteaua dintre Elice şi aleea pietonală de la blocurile “P”. Era a patra surpare consecutivă, după cele din 2010, 2011 şi 2012, accidentul de teren primind chiar şi un nume pe măsură – “Falezogaura”.

Se pare, totuşi, că traficul rutier prin faţa Elicei nu se va desfăşura în permanenţă. “Am propus Comisiei pentru Siguranța Circulației Rutiere ca pe perioada weekendului această porțiune să fie închisă circulației rutiere, iar traficul să fie deviat pe artera pe care se circulă acum, pentru ca gălățenii să își poată petrece timpul liber în parcul de la Elice”, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu.

Acum urmează derularea celei de-a doua etape a proiectului, care presupune reparații în zona Falezei Inferioare. Din acest motiv, accesul cetățenilor către zona de promenadă va fi restricționat pe scările din partea stângă (cum privim spre Dunăre).

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati