UPDATE: Un tânăr de 22 de ani a fost ucis de propriul tată. Bărbatul, de 47 de ani, a fost arestat

UPDATE – Nenorocirea a lovit crunt o familie din localitatea Umbrăreşti. Duminică seara, tatăl, Maricel Cucoaniş (foto jos), în vârstă de 47 de ani, şi-a ucis fiul mai mare, pe Daniel Dumitru Cucoaniş (foto sus), de 22 de ani, cu o lovitură de cuţit.

“Inculpatul, în vârstă de 47 de ani, este cunoscut în comunitate ca fiind o persoană violentă. În seara de 20 august, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, i-a aplicat fiului său o lovitură de cuţit în torace, acesta a decedat. Inculpatul a încercat să se sustragă anchetei. Victima venise în ţară cu intenţia de a o lua pe mama sa în Italia pentru a o salva de agresiunile soţului său, în speţă inculpatul”, a declarat  Oana Hâncu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

La Umbrăreşti, oamenii sunt încă şocaţi. Toţi spun că mereu au fost scandaluri în această familie, dar de trei săptămâni, de când a venit acasă Daniel, care muncea de un an în Italia, scandalurile cu tatăl se ţineau lanţ deoarece omul era furios că fiul vrea să îşi ia mama cu el în Italia pentru a  o proteja şi a-i face viaţa mai uşoară. Din păcate, tatăl nu voia, o acuza că vrea să se ducă la produs şi se certa şi se bătea cu toţi membrii familiei. Înainte de a-l ucide pe Daniel, se bătuse cu fratele mai mic al acestuia.

Apoi, criminalul a vrut să se spânzure de două ori, dar l-au oprit vecinii. Când a auzit că a venit Poliţia, a fugit, dar în cele din urmă s-a oprit şi s-a predat.

Omul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor asupra unui membru al familiei, dar a depus contesaţie.

maricel cucoanis

Sursa foto: Facebook


* Criminalul a vrut să se spânzure, dar a fost oprit de oameni şi apoi reţinut de poliţişti *

Crimă la Umbrăreşti de Tecuci. Un tânăr de 22 de ani, venit de o lună din Italia de la muncă, a fost înjunghiat duminică seară de propriul tată, un bărbat de 47 de ani. Autorul era cunoscut ca scandalagiu și bețiv. Fiul i-ar fi provocat supărarea când i-a spus că are de gând să își ia mama în Italia ca să o scape de scandal.

După ce şi-a omorât fiul, criminalul a vrut să se spânzure, dar l-au oprit oamenii. El a fost reţinut apoi de oamenii legii.

Este a doua crimă care are loc în ultimele zile în judeţul Galaţi. La sfârşitul săptămânii trecute, o femeie de 49 de ani din Matca a fost ucisă cu o sabie tip macetă de concubinul ei, un bărbat de 63 de ani.

Articol în curs de actualizare.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati