Încă un gălăţean a decedat din cauza caniculei. Bilanţul ajunge la doi morţi

* Bărbatul avea 50 de ani şi era cu vacile la păscut * El era mort de câteva ore *

În Galaţi se înregistrează încă un deces cauzat de expunerea la temperaturile extreme. Este vorba despre un bărbat din Cavadineşti, care a fost găsit mort pe câmp ieri după-amiază. “Un bărbat de 50 de ani care era la câmp, păştea vacile, a fost găsit decedat, în câmp, în plină caniculă, de către nişte consăteni. Echipajul nostru care a sosit la faţa locului l-a găsit decedat deja de câteva ore. Era un pacient care nu avea urme de violenţă şi care nu avea istoric medical. Canicula este foarte probabil să fie factorul agravant”, a declarat  dr. Mihai Polinschi, directorul Serivicului Judeţean de Ambulanţă Galaţi. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, deşi este clar vorba despre un deces din cauze medicale.

Acesta este al doilea deces provocat de valul de căldură instalat de câteva zile. Joi, 3 august, un bărbat de 60 de ani din Galaţi a fost găsit fără suflare pe trotuarul din faţa blocului în care locuia.

În ultimele 24 de ore, nu mai puţin de şase persoane, cu vârste cuprinse între 8 şi 80 de ani, au leşinat în locurile publice din pricina expunerii la caniculă.

764 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati