Incendiatorul oamenilor străzii a fost arestat pentru 30 de zile

* Magistraţii Tribunalului Galaţi au decis, miercuri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ştefan Alexandru, incendiatorul oamenilor străzii *

vecinaUn tânăr de familie bună, introvertit, dar posibil satanist. Cam aşa îl descriu foştii vecini (foto stânga) pe Ştefan Alexandru, incendiatorul oamenilor străzii din Galaţi. Fiu de medic,  tatăl său a fost director al Spitalului CFR, Ştefan a dispărut din cartierul unde a copilărit după ce familia s-a mutat, iar după decesul tatălui nu s-a mai ştiu nimic de el. Vecinii îl bănuiau cu probleme psihice. Cei care au cumpărat apartamentul familiei Alexandru au rămas uimiţi de desenele cu tendinţe sataniste care acopereau pereţii unei camere.

Ştefan Alexandru a recunoscut absolut tot. De altfel, înainte de a ajunge în faţa instanţei, Ştefan a colaborat cu organele de anchetă la reconstituirea faptelor.

Miercuri dimineaţă, bărbatul  a fost prezentat instanţei cu propunea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ştefan Alexandru este acuzat momentan pentru tentativă la omor deosebit de grav şi riscă până 12 ani de închisoare.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati