Incendiu într-un apartament din Galați (VIDEO)

Un incendiu s-a produs luni seara într-un bloc de locuințe din Galați, de pe strada Strungarilor. Un apartament a fost cuprins de flăcări și a fost necesară intervenția pompierilor. 18 persoane au fost evacuate preventiv.

Au intervenit doua autospeciale, o autoscară și o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Galați, precum și o ambulanță SAJ. Din cauza degajarilor masive de fum pe casa scării și mai ales la exteriorul blocului, au fost evacuate 18 persoane”, au declarat reprezentanții ISU Galați.

În urma incendiului două persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor de la ambulanță. Este vorba despre două persoane care au suferit intoxicații cu fum și atacuri de panică.

Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind efectul termic produs de un calorifer defect. Uleiul fierbinte care s-a scurs din calorifer a intrat în contact cu materialele textile aflate în dormitor, iar incendiul a distrus întreaga încăpere si a fost degradat restul apartamentului”, a declarat Dan Ionașcu de la ISU Galați.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati