Inconştienţă fără limite. Un tânăr de 21 de ani din Iveşti s-a urcat la volan beat şi fără permis

* Bărbatul a încheiat plimbarea cu maşina în gardul unui localnic din comuna Cuca *

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna gălăţeană Iveşti s-a urcat la volanul unei maşini, deşi nu avea permis de conducere. Dar asta nu a fost tot. Omul era şi beat. Asta nu l-a împiedicat să şofeze prin localitatea Cuca până ce s-a oprit în gardul unui localnic.

Când s-a văzut cu maşina în gard, proprietarul curţii a chemat Poliţia. “La faţa locului a fost identificat conducătorul auto – este vorba despre un  tânăr de 21 ani din comuna Ivești. Acesta încerca să părăsească locul producerii evenimentului. Tânărul emena halenă alcoolică. A fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat comisarul Ştefan Gohoreanu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă nici permis de conducere pentru vreo  categorie de vehicule. Tânărul de 21 de ani s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului şi fără a poseda permis de conducere, dar și pentru  distrugere.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati