Inovații în alimentație | Simpozion organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Asociația Specialiștilor din Industria Alimentară organizează zilele acestea cea de-a IX-a ediție a Simpozionului Internațional Euroaliment, denumită „Innovative Minds for Future Food”.

Organizatorii spun despre acest eveniment, unul de tradiție, că este cea mai amplă și importantă manifestare științifică organizată de facultate

Evenimentul va fi organizat la Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță”, secția Grădina Botanică din Galați, în zilele de 5 și 6 septembrie 2019 și va fi marcat de de prezența directorului regional aș Agenției Universitare a Francofoniei pentru Europa Centrală și Orientală, prof. Mohamed Ketata alături de reprezentanți ai comunităților academice și economice, naționale și internaționale, în vederea promovării cercetării multidisciplinare fundamentale și aplicative cu scopul deschiderii de noi oportunități de colaborare.

La conferință vor lua parte experți din țară și din străinătate, cu siguranță cei mai cunoscuți din acest domeniu.

Programul detaliat poate fi consultat AICI.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati