Instalaţiile luminoase de sărbători vor fi montate în următoarele două săptămâni în Galaţi

* În cele mai importante puncte din municipiu vor fi montaţi şi brazi artificiaţi ornaţi *

Spre deosebire de iarna trecută, când Galaţiul nu a avut parte de tradiţionalul iluminat festiv de Crăciun şi de Anul Nou, oraşul va purta anul acesta haină de sărbătoare, a anunţat, luni, Biroul de presă al Primăriei. Instalaţiile luminoase vor fi montate în următoarele două săptămâni. “În următoarele 10 zile lucrătoare echipele tehnice vor monta în oraș instalațiile luminoase la intrările în oraș, bulevarde, străzi principale și secundare, intersecții, parcuri și clădiri publice. Conform caietului de sarcini, instalațiile luminoase și ornamentele festive includ exclusiv tehnologie eficientă din punct de vedere al consumului energetic și sunt realizate pe structuri ușoare. Ornamentele luminoase constau în: figurine ce vor fi montate pe stâlpi, panouri transversale, figurine la sol și figurine suspendate, baghete luminoase, țurțuri luminoși, perdele luminoase și ghirlande”, a comunicat Primăria.

Conform aceleiaşi surse, vor fi instalați şi brazi artificiali ornați în Grădina Publică, Parcul de la Elice, Orășelul Copiilor, M39 – V5, Ceas Micro 19, Parcul Eminescu, Piața Energiei, Casa de Cultură a Sindicatelor, Parcarea Stadionului Dunărea și zona Inelul de Rocadă.

Contractul de «Închiriere Instalații și Echipamente Iluminat Festiv în Municipiul Galați pentru Sărbătorile de Iarnă 2016-2017», în valoare de 1.406.719 lei, a fost câștigat în urma licitației publice de către firma MK Lightning S.R.L. din Hunedoara, a informat Primăria.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati