Ioniţă: Guvernul se prăbuşeşte sub propriile minciuni electorale, dar de suferit, suferă românii

* Deputatul liberal crede că guvernul PSD-ALDE, incapabil să-și onoreze promisiunile aiuritoare din campania electorală, își bate joc de pensionari *

Într-un comunicat de presă remis astăzi, deputatul liberal de Brăila Antoneta Ioniţă afirmă că este strigător la cer modul în care guvernanții se joacă cu pensiile românilor, periclitându-le viitorul. “Deși legea pensiilor ar fi trebuit să între în vigoare la 1 octombrie 2017, a fost ulterior amânată pentru 1 ianuarie 2018, iar acum, cu nonşalanţă, Liviu Dragnea anunţă că legea pensiilor se va adopta cel mai devreme în 2019. În schimb, taie din viitoarele pensii ale populației active, prin tot felul de matrapazlâcuri cu fondurile existente în Pilonul II. Cinism și dispreț sunt cuvintele care definesc cel mai bine atitudinea lui Liviu Dragnea, care astăzi încearcă să spună că nu a fost vorba de o nouă lege a pensiilor din 2018, deși realitatea îl contrazice”, declară deputatul PNL.

Antoneta Ioniţă spune că aceeași bătaie de joc se aplică și în ceea ce privește salarizarea și că dezastrul produs de Liviu Dragnea și miniștrii lui e de-abia la început. “Același haos și în ceea ce privește salarizarea. Cu toții ne amintim promisiunea că salariile până în 2.000 de lei nu vor fi impozitate, iar astăzi ministrul Finanțelor anunţă introducerea unui impozit de zece la sută. Păcăliţi au fost și angajații din administrația publică locală, cărora li s-au promis majorări de 25 la sută. În schimb, vor primi maximum patru la sută, insuficient pentru a contrabalansa creșterea prețurilor și scăderea puterii de cumpărare. Astăzi, Guvernul PSD-ALDE se prăbuşeşte sub propriile minciuni electorale, dar de suferit, suferă românii. Cu PSD și Liviu Dragnea la conducerea ţării, dezastrul este abia la început, iar proporțiile sale vor fi mult mai mari, după primele facturi la gaze naturale, încălzire și energie electrică”, afirmă deputatul liberal de Brăila.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati