Iordache: Tudose, un fel de surogat politic

* Iordache a criticat decizia lui Mihai Tudose de a părăsi PSD, numind-o „o greșeală de începător” *

Ștefan Cătălin Iordache, consilier județean PND Brăila, a comentat miercuri seară, în cadrul emisiunii „Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galați-Brăila, plecarea lui Mihai Tudose de la PSD, la ProRomânia.

Iordache consideră că, în ciuda mesajelor de simpatie transmise de unii primari din județul Brăila, Tudose nu se va bucura de sprijin politic din partea acestora din cauza intereselor pe care acești oameni le au în localitățile pe care le conduc.

Iordache a prognozat chiar că președintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac, va pierde această funcție, prin retragerea sprijinului de către PSD, din cauza prieteniei ce-l leagă de Mihai Tudose.

Iordache a criticat decizia lui Mihai Tudose de a părăsi PSD, numind-o „o greșeală de începător”.

„Mihai Tudose a făcut o greșeală de începător. De altfel, domnul Tudose n-a fost niciodată un om politic adevărat. El a fost un fel de surogat politic din secunda în care domnul Matetovici (fost senator brăilean n.r.) l-a propulsat, iar domnul Adrian Năstase a crezut că poate face din Mihai Tudose o chestie fabuloasă. N-a făcut-o! Cum n-a făcut nici cu domnul Ponta, de altfel!”, a declarat Ștefan Cătălin Iordache la Realitatea TV Galați-Brăila.

Declarația video poate fi urmărită mai jos.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati