Iulian Chiriac (PSD) nu exclude posibilitatea de a pierde fotoliul de președinte al CJ Brăila

* Acesta a recunoscut că există zvonuri în spațiul public, conform cărora noua conducere a PSD Brăila s-ar gândi să îl dea jos din funcția de președinte al CJ Brăila, motivul fiind apropierea sa de fostul premier Mihai Tudose, care a intrat de curând în Partidul Pro România *

Președintele CJ Brăila, social-democratul Iulian Chiriac, spune că nu este exclusă posibilitatea ca partidul să îl lase fără această funcție, confirmând cumva zvonurile apărute în ultima vreme. Conforma acestora, noua conducere a filialei brăilene, mai precis senatorul Ion Rotaru, s-ar gândi să îl înlocuiască pe Iulian Chiriac cu cineva mai puțin apropiat de fostul premier Mihai Tudose, cel care recent a plecat de la PSD la Pro România.

Chiriac a ținut să sublinieze că, deocamdată, nu a simțit că ar fi rămas fără susținere politică și nici nu a avut vreo discuție în acest sens cu colegii de partid, însă spune că, dacă cumva acest lucru se va întâmpla, pentru el nu va fi nicio problemă, deoarece nu a obținut funcția „pe persoană fizică”, ci prin partid.

„Nu am simţit această retragere a sprijinului politic. Dar dacă vor să o facem, până la urmă este la latitudinea partidului. Nu am candidat pe persoană fizică, ci sub PSD. Dacă ei consideră că nu sunt bun în ceea ce priveşte poziţia de preşedinte, nu am niciun fel de problemă. Dar nu s-au purtat astfel de discuţii. Sub nicio formă. Niciodată! Dar dacă se vor hotărî colegii să ia o astfel de decizie, ar fi bine să mă cheme şi pe mine şi să îmi facă o evaluare ca oricărui manager, dacă mi-am îndeplinit sarcinile sau care sunt motivele. În ziua de astăzi nu mai sunt surprins de absolut nimic. Dar sunt zvonuri. Eu îmi voi face treaba în continuare alături de colegii mei. (…) Eu sper să îmi duc mandatul până în capăt, până în 2020, să realizez 100% lucrurile bune şi să spun şi ce am făcut în plus. Sunt lucrurile normale pe care le-am spus în campania electorală din 2016, nu au fost lucruri nerealizabile şi eu cred că e bine, frumos şi corect să vi le prezint şi dumneavoastră sau cetăţenilor”, a adăugat Iulian Chiriac.

Citește și:

Meci în toată regula între PSD Brăila și PSD Galați

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati