spargere la bijuterie (5)

Jaf armat de tot râsul la Galaţi: Un hoţ a furat o casetă de bijuterii plină cu imitaţii

* Aşa-zisul jaf s-a petrecut la o bijuterie din centrul municipiului Galaţi *

Alarma s-a dat puţin după ora prânzului şi, în câteva minute, zona centrală a oraşului s-a umplut de poliţişti. Tâlharul, un bărbat cu statură atletică şi purtând cagulă pe faţă şi un pistol în mână, a dat buzna în bijuterie exact în momentul în care o familie încerca să comande câteva bijuterii, probabil verighete, iar vânzătoarea le propunea diverse modele. Cei aflaţi în acel moment în magazin au înlemnit, moment în care tâlharul a smuls o casetă plină cu bijuterii aflată pe tejghea şi a dispărut printr-un gang dintre blocuri. Abia atunci vânzătoarea a apăsat butonul de panică. Martorii spun că, la ieşirea din gang, în goana sa de a nu fi prins, bărbatul era să fie călcat de un autoturism.

Din fericire pentru proprietari, paguba este minimă deoarece caseta cu bijuterii luată de hoţ era plină cu imitaţii dintr-un aliaj din alamă, cupru şi zinc. Acestea sunt ieftine şi sunt folosite pentru prezentarea de modele clienţilor sau pentru a înlocui bijuteriile reale la persoanele decedate.

Criminaliştii încearcă să identifice tâlharul. Ei trebuie să stabilească şi dacă arma folosită de acesta era reală sau era tot o… imitaţie.

410 Vizualizari 14 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati