Jaf armat de tot râsul la Galaţi: Un hoţ a furat o casetă de bijuterii plină cu imitaţii

* Aşa-zisul jaf s-a petrecut la o bijuterie din centrul municipiului Galaţi *

Alarma s-a dat puţin după ora prânzului şi, în câteva minute, zona centrală a oraşului s-a umplut de poliţişti. Tâlharul, un bărbat cu statură atletică şi purtând cagulă pe faţă şi un pistol în mână, a dat buzna în bijuterie exact în momentul în care o familie încerca să comande câteva bijuterii, probabil verighete, iar vânzătoarea le propunea diverse modele. Cei aflaţi în acel moment în magazin au înlemnit, moment în care tâlharul a smuls o casetă plină cu bijuterii aflată pe tejghea şi a dispărut printr-un gang dintre blocuri. Abia atunci vânzătoarea a apăsat butonul de panică. Martorii spun că, la ieşirea din gang, în goana sa de a nu fi prins, bărbatul era să fie călcat de un autoturism.

Din fericire pentru proprietari, paguba este minimă deoarece caseta cu bijuterii luată de hoţ era plină cu imitaţii dintr-un aliaj din alamă, cupru şi zinc. Acestea sunt ieftine şi sunt folosite pentru prezentarea de modele clienţilor sau pentru a înlocui bijuteriile reale la persoanele decedate.

Criminaliştii încearcă să identifice tâlharul. Ei trebuie să stabilească şi dacă arma folosită de acesta era reală sau era tot o… imitaţie.

863 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati