Jocul de noroc, între distracţie şi dependenţă. Workshop cu intrare gratuită, vineri, la Galaţi

* În Galaţi există o entitate care se ocupă cu tratamentul dependenţelor *

Gălăţenii sunt invitaţi la o discuţie deschisă, sinceră şi aplicată despre dependenţa de jocurile de noroc. Psihoterapeutul Florian Miu şi Mihai Ovidiu Munteanu, care a câştigat lupta cu această dependenţă, le vor vorbi celor interesaţi despre gambling ca boală, despre cadrul legal şi despre tratament la workshop-ul “Jocul de noroc, între distracţie şi dependenţă”, care va avea loc vineri, 6 octombrie, de la ora 17:00, pe Terasa 55Pub.

“Scopul evenimentului este acela de a creşte nivelul de conştientizare în ceea ce priveşte sănătatea mentală şi boala numita dependenţă. Din păcate, dependenţa este percepută ca un viciu, ca o lipsă de voinţă şi nu ca o boală, aşa cum este catalogată în ţările occidentale. Vom mai vorbi despre cum este gestionat din punct de vedere legal gamblingul în ţări precum SUA, Belgia şi vom face o paralelă cu ce se întâmplă acum în România. Totodată, vom face o paralelă între programele de educare şi tratament (acolo unde jocul de noroc a depăşit nivelul de distracţie)”, au declarat organizatorii.

“Intrarea este gratuită, iar evenimentul le este dedicat tuturor categoriilor de persoane care doresc să se informeze, şi nu au neapărat o problemă de acest gen”, au mai spus organizatorii. Rezervările la eveniment se pot face la numerele de telefon 0768-336-000 sau 0336-802-484.

afis_gambling

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati