“Jungle Splash = ţeapă”! Proconsul acuză firma care a concesionat Plaja Dunărea că a invitat trupa să concerteze şi apoi nu a mai răspuns la telefon

* În replică, aquaparkul din Galaţi lasă să se înţeleagă că trupa e cea care nu a onorat contractul *

Au invitat una dintre cele mai cunoscute şi apreciate trupe româneşti la inaugurarea Plajei Dunărea, dar până la concert nu le-au mai răspuns impresarilor la telefon! Sunt criticile aduse de Proconsul celor de la de la Karan – Business & Finance SRL. Firma a concesionat Plaja Dunărea de la Primărie în luna aprilie, pe 49 de ani, promiţând investiţii de 6,25 de milioane de euro.

Reinaugurarea plajei, anunţată pentru data 1 iunie încă de la semnarea contractului de concesiune, urma să fie celebrată printr-o serie de concerte: Bambi pde 1 iunie şi, respectiv, Proconsul şi Cici de la Sistem pe 2 iunie.proconsul

Cei de la Proconsul nu au mai ajuns, însă, la Galaţi. Ei au explicat ulterior pe Facebook faptul că organizatorii nu le-au mai răspuns la telefon! “Prieteni dragi, din motive independente de noi (jungle splash = ţeapă), nu am mai ajuns azi la Galaţi! Ne pare la fel de rău ca şi vouă, dar cei din conducerea nu au binevoit să mai răspundă la telefon şi nici să onoreze contractul sau să vă/ne informeze corect şi din timp că nu mai pot ţine concertul. Sperăm să ne revedem cât mai curând la Galaţi!”, este postarea publicată, vineri seară, la ora 21:13, pe pagina de pe Facebook a trupei.

jungle splash proconsulDouă ore mai târziu, şi Karan a vorbit despre absenţa formaţiei Proconsul de la petrecerea de inaugurare, fără a oferi, însă, o explicaţie. “MULŢUMIM gălăţenilor care au fost alături de noi la inaugurarea Plajei Dunărea, acum într-o formă modernizată. NE CEREM SCUZE pentru absenţa trupei PROCONSUL din programul anunţat şi promitem că vom reveni cu muzică pe sufletul fiecăruia”, se arată într-o postare de pe pagina Jungle Splash, publicată tot vineri seară, dar la ora 23:16.

comentariiDeoarece această postare a primit comentarii defavorabile, administratorul paginii Jungle Splash a postat screen-shot-uri ale corespodenţei electronice cu trupa Proconsul şi ale istoricului apelurilor, scriind: “Să nu mai fim dentiști să ne uităm în gura tuturor… să dăm dreptul la replică… să stăm strâmb și să judecăm drept!”.

Încercările Karan de a se disculpa nu au avut, însă, succes. Comentatorul Lucian Ştefan a răspuns cu o captură a postării Proconsul şi cu mesajul: “Ei sunt mult, mult mai credibili decât voi”. “Cred că Bodo era în piscină, de aceea nu auzea telefonul. Serios, cum puteţi să spuneţi că cei de la Proconsul nu răspund la telefon?!?! adică nu vor banii voştri pe concert? Dacă aveaţi un contract, de ce trebuia să vă împiedice un telefon? Cred totuşi că problema e în curtea voastră… oricum #RUSINE pentru organizare şi management!”, a scris şi Adrian Dănăilă.

Mai trebuie spus că, în aprilie, la momentul semnării contractului cu municipalitatea, reprezentantul Karan a declarat că plaja va fi redeschisă pe 1 iunie şi va avea, între altele, un bazin funcţional, dar promisiunea a rămas neonorată, aquaparkul anunţând acum că bazinul va fi redeschis abia la jumătatea lunii iunie.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati