La Brăila s-a dat startul primei campanii de sterilizare a câinilor din 2017

* Sediul special amenajat de municipalitate se află pe strada Industriei, la parterulul blocului D5, iar echipa medicală este sigurată de ONG-ul Salvate Canes din Germania *

Municipalitatea brăileană a reluat campaniile de sterilizare gratuită a câinilor din Brăila. Astfel, brăilenii sunt așteptați, începând de astăzi până pe 25 martie, să vină cu câinii proprii sau cu cei pe care îi îngrijesc pe stradă, la sediul special amenajat în cartierul Vidin, unde medicii și voluntarii unui ONG din Germania vor efectua operațiile. Sediul se află pe strada Industriei, la parterulul blocului D5, iar echipa medicală este sigurată de ONG-ul Salvate Canes din Germania, pe bază de voluntariat.

Astăzi, la prima oră, câțiva brăileni care se programaseră anterior așteptau deja ca patrupedele lor să intre în operație, unii fiind veniți chiar din județ, acolo unde nu se desfășoară astfel de acțiuni.

Brăilenii interesați pot face programări la numerele de telefon 0239/611.682 sau la 0756/044.400, în intervalul 08:00-16:00. Medicii recomandă că animalele să nu fie hrănite cu 12 ore înainte de sterilizare.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati