Lector universitar băut bine, urmărit de polițiști pe străzile din Brăila după ce a tamponat patru maşini

* Etilotestul a arătat că bărbatul avea 1,29 grame de alcool în aerul expirat *

Un lector universitar din Brăila a fost protagonistul unei urmăriri ca în filme pe străzile Brăilei, după ce, băut fiind, a avariat patru mașini în timp ce se afla la volanul propriului autoturism. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, profesor de chimie și lector la Facultatea de Inginerie din Brăila, și-a petrecut seara bând cu un amic. La un moment dat, după ora 21:00, bărbatul a decis să plece acasă așa cum a venit, adică la volanul propriei mașini. A lovit primul autoturism în parcarea blocului în care stă prietenul său, pe următoarele două le-a tamponat pe o stradă de lângă parcare, iar pe al patrulea – în capătul aceleiaşi străzi. Însă în loc să oprească să vadă ce s-a întâmplat, bărbatul a călcat pedala de accelerație, încercând să se facă nevăzut.

Între timp, proprietarii autoturismelor avariate au coborât în stradă şi au alertat imediat Poliția. După o urmărire de câteva minute, bărbatul a fost oprit de un echipaj de poliție.

La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost nu mai puțin de 1,29 grame de alcool în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice de sânge. Deși de-abia se mai putea ține pe picioare, acesta a continuat să susțină că nu a băut nimic și că are probleme cu inima. Mai mult, nu i s-a părut nici ceva în neregulă cu faptul că a lovit patru mașini și a fugit de poliție.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati