Lemacons şi Vega 93 vor deszăpezi drumurile judeţene în această iarnă, dacă nimeni nu va câştiga în decembrie contractul-cadru pe trei ani

* Firmele vor acţiona cu 57 de utilaje pe cele 43 de drumuri judeţene *

Consiliul Judeţean Galaţi a încheiat un acord-cadru pentru deszăpezirea drumurilor judeţene în această iarnă, a anunţat Biroul de Presă al CJ. “Acordul-cadru a fost atribuit prin negociere fără publicare prealabilă către asocierea Lemacons şi Vega 93 SRL. A fost semnat primul contract subsecvent până la 31.12.2017, cu o valoare de 1.131.775 lei, fără TVA. În cazul în care nu se va impune acţionarea utilajelor de deszăpezire, se vor plăti doar timpii de aşteptare pe perioada avertizărilor meteo”, a comunicat CJ.

Conform informării, în judeţ vor exista cinci baze de deszăpezire – la Galaţi, Tecuci, Viile, Cudalbi şi Bereşti – şi sunt pregătite de intervenţie 57 de utilaje, toate dotate cu sisteme GPS.

CJ Galaţi explică faptul că a apelat la soluţia negocierii fără publicare prealabilă deoarece la prima licitaţie pentru contractul de deszăpezire nu s-a prezentat nicio firmă. “Cea de-a doua licitaţie are ca termen de evaluare a ofertelor 27.12.2017 şi prevede un acord cadru pe trei ani, cu o valoare de 9.555.165 RON, fără TVA. În cazul în care la cea de-a doua licitaţie va fi desemnat un câştigător, acordul semnat cu Lemacons şi Vega 93 SRL se va încheia. În caz contrar, procedurile de licitaţie vor fi reluate, iar conform negocierii cu Lemacons şi Vega 93 SRL va fi semnat un nou contract subsecvent, pentru perioada 01.01.2018 – 31.03.2018”, a precizat CJ Galaţi.

Reţeaua de drumuri  judeţene este compusă din 43 de drumuri cu o lungime totală de 790,8 kilometri.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati