Liberalii brăileni au depus la BEJ candidaturile pentru alegerile parlamentare

* Medicul Antoaneta Ioniță deschide lista PNL Brăila pentru Camera Deputaților, iar omul de afaceri Florin Cîrligea – pe cea pentru Senat *

Liberalii brăileni au depus, miercuri, candidaturile pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral de Circumscripție Brăila. Documentele au fost analizate de președintele BEJ Brăila, care a constatat că sunt în regulă, candidaturile înregistrându-se astfel în mod oficial.

Astfel, liberalii intră în luptă pentru fotoliile de parlamentar cu medicul Antoaneta Ioniță cap de listă pentru Camera Deputaților. Următorul loc eligibil este ocupat de actualul deputat Vasile Varga. Următoarele poziții sunt ocupate de medicul Bogdan Minescu, antreprenorul Cătălina Ciocan, contabilul Mariana Zărnescu și medicul stomatolog Alexandru Basno.

La Senat, pe prima poziție rămâne omul de afaceri Florin Cîrligea, urmat de inginerul Gabriela Zullas, Ciprian Terente (director societate comercială) și de consilierul județean Marian Sârbu.

După depunerea candidaturilor, Florin Cîrligea a declarat că își dorește în primul rând o legislație corectă, care să le permită întreprinzătorilor români să se dezvolte și care să sprijine afacerile locale. La rândul său, Antoaneta Ioniță a declarat că își dorește o schimbare și că simte că, prin prezența ei în Parlament, poate aduce această schimbare.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati