Liberalul Nicuşor Ciumacenco este aşteptat în ALDE

* Eugen Durbacă spune că este mai bine ca ALDE să organizeze Congresul pentru alegerea conducerii partidului în toamnă, după Congresul PNL, pentru a atrage liberalii nemulţumiţi *

Preşedintele ALDE Galaţi, deputatul Eugen Durbacă, a declarat că organizaţia pe care o conduce va propune organizarea Congresului partidului pentru alegerea preşedintelui în toamnă, începând cu luna septembrie, după desfăşurarea Congresului PNL, astfel încât liberalii nemulţumiţi de conduita propriului partid să vină către ALDE. “Considerăm că este bine să ţinem Congresul în toamnă, pentru că noi considerăm că alegerile trebuie să fie de jos în sus. Dar şi pentru că vrem să avem Congresul după cel al PNL pentru că aşteptăm o serie de oameni care să vină la noi şi de la liberali, şi de la alte formaţiuni politice, astfel încât să ne întărim partidul pentru ca la următoarele alegeri să nu mai luăm doar 5,63%, ci să ajungem la un procent de 10-15%”, a afirmat Eugen Durbacă.

Deputatul a precizat că pe plan local sunt semnale că sunt grupuri de liberali nemulţumiţi care vor să vină la ALDE Galaţi. “Domnul Popa Marian mi-a spus de X, Y, Z de la PNL Galaţi care ar vrea să vină la noi, deci sunt semnale clare”, a afirmat Eugen Durbacă. Deşi nu a dat nume, se ştie că unul dintre nemulţumiţii de conducerea partidului este Nicuşor Ciumacenco, cel care a şi demisionat din funcţia de conducere pe care o avea în PNL.

Deputatul ALDE a mai spus că alegerile interne vor începe după 10 martie în organizaţiile comunale, orăşeneşti şi municipale din judeţul Galaţi.

Citiţi şi: Ciumacenco: Nu mă duc în partidul domnului Durbacă

2487 Vizualizari 3 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati