Licitaţie caritabilă, de Dragobete, pentru salvarea unei profesoare de la Școala Nr. 17 din Galați

* Elevii de la Cercul de Pictură “Rembrandt” al şcolii vor scoate la licitaţie tablourile realizate *

Eveniment caritabil de excepţie, chiar de Dragobete, la Şcoala Gimnazială Nr. 17 din Galaţi. Elevii de la Cercul de Pictură “Rembrandt” al unităţii de învăţământ vor scoate la licitaţie, vineri, tablourile pe care le-au realizat sub îndrumarea pictorului Laurenţiu Popa. Banii astfel colectaţi vor fi donaţi în sprijinul uneia dintre profesoarele şcolii, care a fost operată recent la inimă.

“Învățătoare, colegă, mamă, o inimă mare și generoasă, Nicoleta Marin are nevoie de iubirea inimilor noastre pentru a-și câștiga la propriu inima. A suferit o operație extrem de complicată pe cord care necesită sprijin financiar major (25.000 lei intervenția chirurgicală, la care se adaugă cheltuielile tratamentului recuperator). Cei care doresc pot face donații în contul: RO49BACX00000031733320000, deschis la UniCredit Bank pe numele Marin Nicoleta”, transmite profesoara de învăţământ primar, Gabriela Radu.

Licitaţia de vineri se va desfăşura la sediul Şcolii Gimnaziale Nr. 17, din strada Costache Conachi, nr. 2, cu începere la ora 16:30.

5202 Vizualizari 6 Azi

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati