Lucrările de modernizare din Valea Oraşului ar trebui să fie gata până la sfârşitul anului

* Acolo se derulează a cincea etapă a proiectului de înlocuire a reţelei de apă şi de extindere a celei de canalizare, plus aducerea drumului la starea iniţială *

Primăria Galaţi continuă lucrările de îmbunătăţire a infrastructurii de utilităţi şi rutiere din Valea Oraşului. Această a cincea etapă a proiectului intitulat “Modernizare Valea Oraşului” cuprinde străzile Dimitrie Cantemir, Crișana, Jupiter, Izvor, Măcin, Cernei, Fundătura Cernei şi Mircea cel Bătrân.

“Lucrările de executare presupun înlocuirea rețelei de apă cu branșamentele aferente, iar acolo unde lucrările de canalizare nu au fost executate prin programul ISPA, s-au realizat acum. Astfel, canalizare s-a introdus pe str. Dimitrie Cantemir. În acest moment, lucrările pe străzile Mircea cel Bătrân și Izvor sunt finalizate. Pe strada Dimitrie Cantemir, tronsonul Daciei-Sindicatelor suprastructura este realizată în proporție de 95% și încep pregătirile de asfaltare, iar pe tronsonul Sindicatelor-Sulinei se lucrează la racorduri de canalizare și terasamentul drumului. Pe strada Crișana se lucrează la suprastructura drumului. Străzile Cernei și Fundătura Cernei sunt pregătite pentru asfaltare. Pe străzile Jupiter și Măcin se lucrează la terasamente”, a informat Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.

Lucrările, estimate la 2.900.000. de lei cu TVA în contractul de lucrări, sunt executate de societatea Citadina 98 SRL. Aceasta trebuie să le finalizeze până la 30 decembrie 2016.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati