Ludovic Orban: Cred că nici un liberal nu se sperie de bau-baul care se numește Chiriac

* Declaraţia vine după ce liberalii brăileni au spus că sunt amenințați și intimidați de președintele CJ Brăila, social-democratul Iulian Chiriac *

Președintele PNL, Ludovic Orban, consideră că liberalii brăileni nu au de ce se teme de amenințările președintelui CJ Brăila, social-democratul Iulian Chiriac, și că, de fapt, acestea nu vor avea decât rolul de a-i motiva să facă o opoziție și mai puternică. Orban a precizat astăzi, într-o conferința de presă, referitor la plângerile colegilor săi legate de atitudinea președintelui CJ, că se așteaptă ca această atitudine ofensivă a social-democratilor să se intensifice în întreaga țară, însă planul este ca liberalii să nu îi slăbească deloc.

Referitor la președintele CJ Brăila, Orban a punctat că acesta mai bine ar lăsa amenințările la adresa liberalilor și și-ar vedea de dușmanii pe care îi are în propriul partid. “Din câte știam eu, preocuparea lui Chiriac e să candideze la președinția PSD, nu să intimideze opoziția. Bine, un PSD-ist până nu intimidează opoziția nu se simte bine, dar cred că nici un liberal nu se sperie de bau-baul care se numește Chiriac. Cred că asta îi va determina pe colegii mei să fie și mai duri în opoziția față de președintele CJ. Iar el mai bine ar fi să își vadă de adversarii din propriul partid. Am auzit că s-a certat cu senatorul Necula… sau cum îl cheamă, Rotaru… nu prea îi știu. Nici pe Mihai Tudose nu îl știam până nu a ajuns premier, că nu s-a afirmat cu nimic. Ce naște din comuniști, liberali amenință, ca să parafrazez”, a declarat Ludovic Orban.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati