Ludovic Orban: Oastea lui Dragnea este una de mercenari hotărâţi să rămână la putere cu orice preţ ca să se căpătuiască

* Liberalul a mai spus că informaţia potrivit căreia în PSD ar fi lupte interne este o petardă  *

Candidatul la conducerea PNL, Ludovic Orban, s-a aflat, astăzi, la Galaţi, unde s-a întâlnit cu membrii de partid, în cadrul Colegiului Director al Organizaţiei Judeţene PNL Galaţi, unde a purtat dezbateri pe tema proiectului de moţiune cu care Orban se va prezenta în faţa Congresului PNL programat pentru 17 iunie. Potrivit lui Ludovic Orban, ţinta sa este ca PNL să devină cea mai mare forţă politică din România, obiectivul principal al potenţialului preşedinte al PNL fiind câştigarea alegerilor locale, parlamentare şi prezidenţiale şi constituirea unui viitor guvern liberal. Potrivit lui Ludovic Orban, moţiunea pe care o propune defineşte PNL ca un partid de dreapta, încadrat în Dreapta Europeană, cu principii liberale la care sunt integrate elemente specifice dreptei europene din doctrina conservatoare – identitatea, familia, religia.

După cum se ştie, PNL Galaţi îl susţine pe Ludovic Orban la alegerile pentru conducerea partidului, în timp ce Ludovic Orban îl susţine pe fostul preşedinte al PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre, la funcţia de vicepreşedinte regional, pe Regiunea Sud-Est, în cadrul Biroului Politic Naţional.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută de Ludovic Orban, acesta s-a referit la alegerile parţiale din ţară de duminică, 11 iunie. “În drumul meu spre Galaţi am văzut aglomeraţie mare la Viziru şi am aflat că vine Dragnea acolo, pentru că acolo sunt programate alegeri parţiale… Genul de oameni pe care i-am văzut adunaţi acolo păreau aduşi cu arcanul. Având în vedere că au fost programate alegeri parţiale în câte două-trei localităţi dintr-un judeţ a făcut PSD-ul să îşi concentreze toate resursele pe care le au, şefii deconcentratelor… Am văzut că la Viziru era şi directoarea Spitalului Judeţean. Ce treabă avea ea la Viziru? În fine, noi ne batem cu ei, avem candidaţi buni şi sper să câştigăm 15-20 de localităţi”, a afirmat Orban.

Pe de altă parte, Ludovic Orban s-a declarat amuzat de informaţiile potrivit cărora PSD ar fi frământat de lupte interne, o “petardă” în opinia liberalului pentru a “distrage atenţia că economia şi guvernarea nu merg, că încasările la buget sunt departe de aşteptările stabilite în proiectul de buget, că nu există resursele necesare pentru realizarea promisiunilor abracadabrante pe care le-au făcut. Noi suntem concentraţi să arătăm oamenilor că au fost păcăliţi, că oastea lui Dragnea este una de mercenari hotărâţi să rămână la putere cu orice preţ ca să se căpătuiască ei şi să sufoce orice fel de drepturi şi libertăţi în România”.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati