UPDATE: Mall-ul de pe Coşbuc, evacuat în urma unei ameninţări cu bombă, a fost redeschis clienţilor

* Poliţia îl caută pe cel care a sunat la 112 şi a făcut ameninţarea * El se va alege cu dosar penal *

bomba2Mall-ul de pe bulevardul George Coşbuc, evacuat în totalitate sâmbătă după-amiază după ce un bărbat a sunat la 112 şi a spus că a pus o bombă în incintă, a fost redeschis clienţilor după ora 19:00, la mai mult de două ore de la declanşarea stării de alertă. Echipajele de pompieri, gruparea de pirotehnişti şi poliţiştii care au cercetat fiecare colţ al complexului comercial nu au identificat nicio ameninţare.

Se pare că vizată ar fi fost zona de  încălţăminte şi nu este exclus ca telefonul care anunţa prezenţa bombei să fi fost dat de un client nemulţumit.

Poliţia a deschis deja dosar penal în cauză şi îl caută pe autorul apelului.


Alertă la complexul comercial Galaţi Shopping City de pe bulevardul George Coşbuc, de lângă Patinoarul “Dunărea”! Clienţii şi personalul magazinelor din mall au fost evacuaţi, sâmbătă după-amiază, iar accesul autovehiculelor în parcare a fost interzis. Echipaje de Poliţie, Pompieri şi SMURD se află de mai bine de o oră la intrarea sud în complexul comercial. Se vehiculează informaţia că cineva ar fi făcut o ameninţare cu bombă. În astfel de situaţii, protocolul impune evacuarea clădirii şi verificarea acesteia de către genişti.

Articol în curs de actualizare.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati