Mamă şi fiu arşi într-o casă din Galaţi

* Celălalt fiu al femeii a suferit un atac de panică atunci când a aflat ce s-a întâmplat *

Două vieți au fost luate într-o clipă în urma unui incendiu care a avut loc în Galați, pe strada Științei. O mamă și fiul ei, ambii cu dizabilități, au murit în casă. Vecinii au văzut că iese fum șși-au dat seama că ceva nu e în ordine, aşa că au chemat pompierii. Cei doi aveau probleme de sănătate și se deplasau greu, mama cu un cadru și fiul cu o cârjă. În plus, fiul obişnuia să bea. Bătrâna îi lăsase casa cu acte altui bărbat, care avea grijă de ea și de fiul alături de care locuia. A aflat și el ce nenorocire a lovit oamenii. “Aveam grijă de ea, dar şi de fiu. De fiul care a murit aţi auzit ce spun vecinii, era cu alcoolul în cap şi mai fuma, cine ştie, poate că de la  asta s-o fi aprins”spunea Maricel Lucas, proprietarul actual al casei.

Cel mai probabil, cei doi dormeau şi fumul i-a ucis în somn, iar focul i-a transformat în scrum. Pentru cei doi nu s-a mai putut face nimic. Celălalt fiu al femeii a suferit un atac de panică atunci când a văzut ce s-a întâmplat. “Am intrat în casă şi  am găsit două persoane decedate. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. O rudă a suferit un atac de panică, dar a refuzat internarea şi i-am acordat îngrijiri la faţa locului”,  a precizat Ionuţ Arvinte, asistent la Serviciul de Ambulanţă din Galaţi.

O sobă metalică ce nu era corect folosită ar fi cauza care a dus la nenorocire. “Cel mai probabil, focul a fost declanșat de la o sobă fără acumulare de căldură. În interior au fost găsite două victime, din păcate decedate, arse”, a declarat lt. col. Eugen Chiriţă, de la ISU Galaţi.

Într-o oră, incendiul a fost lichidat. Pompierii au intervenit cu două autospeciale.

vlcsnap-2017-12-08-15h35m58s61

vlcsnap-2017-12-08-15h36m12s194

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati