Marian Coman își lansează, duminică, romanul “Haiganu. Furia Oarbă” la Comic Con

* După lansarea din București, urmeză un turneu de promovare în toată țara, cu prima oprire, miercuri, la Librăria Humanitas de la Galați *

Haiganu. Furia OarbaDuminică, 7 mai, de la ora 13:00, în a treia zi a East European Comic Con, eveniment ce se desfășoară în acest weekend la Centrul Expozițional Romexpo din București, se va lansa cel mai nou roman semnat de Marian Coman, a doua parte a seriei dark-fantasy de extracție românească “Haiganu”.

Ilustrat de graficianul Andrei Moldovan și apărut în codiții grafice de excepție la Editura HAC! BD, romanul “Haiganu. Furia Oarbă” duce mai departe povestea din primul volum al seriei, “Haiganu. Fluviul Șoaptelor”, într-un univers fantastic ce-și trage seva din mitologia traco-dacă și din folclorul românesc. Cei care vor vizita standul SuperErou de la Comic Con vor avea ocazia să intre în posesia unui exemplar dintr-o ediție specială a romanului limitată la doar 300 de exemplare, numerotate și semnate de autor.

Urmează turneul național de promovare, cu prima oprire la Galați

După lansarea de la Comic Con, Marian Coman pleacă într-un circuit de promovare în mai multe orașe din țară. Prima oprire în cadrul turneului va fi în orașul Galați. Astfel, miercuri, 10 mai, începând cu ora 18:00, Librăria Humanitas de pe strada Domnească nr. 45 va găzdui prezentarea romanului “Haiganu. Furia Oarbă”. Alături de autor va fi prezent scriitorul și criticul literar Adi George Secară.

Scriitor și scenarist de benzi desenate, Marian Coman este laureatul mai multor premii naționale dedicate literaturii F&SF și al unui premiu al Convenției Europene de Science-Fiction. A scris volumele “Nopți albe, zile negre”, “Testamentul de ciocolată”, “Teoria flegmei. Apel la mitocănie”, “Fingers and other fantastic stories”, “Haiganu. Fluviul Șoaptelor” și “Haiganu. Furia Oarbă”, iar povestirile sale au fost incluse în numeroase antologii. În prezent, Coman este unul dintre scenariștii revistei de benzi desenate HAC!

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati