Marian Coman își lansează noul roman la Comic Con

Banner Haiganu Furia Oarba* după lansarea din București, urmeză un turneu de promovare în toată țara * săptămâna viitoare sunt programate prezentări ale romanului pentru cititorii din Galați și Brăila

 

Duminică, 7 mai, de la ora 13.00, în a treia zi a East European Comic Con, eveniment ce se desfășoară în acest weekend la Centrul Expozițional Romexpo din București, se va lansa cel mai nou roman semnat de Marian Coman, ”Haiganu. Furia Oarbă”, a doua parte a unei trilogii dark-fantasy de extracție românească.

Ilustrat de graficianul Andrei Moldovan și apărut în codiții grafice de excepție la Editura HAC! BD, romanul Haiganu. Furia Oarbă” duce mai departe povestea din primul volum al seriei, ”Haiganu. Fluviul Șoaptelor”, într-un univers fantastic ce-și trage seva din mitologia traco-dacă și din folclorul românesc. Cei care vor vizita standul SuperErou de la Comic Con vor avea ocazia să intre în posesia unui exemplar dintr-o ediție specială a romanului, limitată la doar 300 de exemplare, numerotate și semnate de autor.

 

Turneu național de promovare

După lansarea de la Comic Con, Marian Coman pleacă într-un circuit de promovare în mai multe orașe din țară. Primele opriri în cadrul turneului vor fi la Brăila și Galați. Astfel, miercuri, 10 mai, începând cu ora 18.00, Librăria Humanitas de pe Strada Domnească nr. 45 va găzdui prezentarea romanului ”Haiganu. Furia Oarbă”, iar joi, 11 mai, de la aceeași oră, romanul va fi prezentat la Brăila, în Music Pub, str. Mihai Eminescu nr. 56. Alături de autor va fi prezent scriitorul și criticul literar gălățean Adi George Secară.

 

Despre Marian Coman

Scriitor și scenarist de benzi desenate, Marian Coman este laureatul mai multor premii naționale dedicate literaturii F&SF și al unui premiu al Convenției Europene de Science-Fiction. A scris volumele Nopți albe, zile negre, Testamentul de ciocolată, Teoria flegmei. Apel la mitocănie, Fingers and other fantastic stories, Haiganu. Fluviul Șoaptelor și Haiganu. Furia Oarbă, iar povestirile sale au fost incluse în numeroase antologii. În prezent este unul dintre scenariștii revistei de benzi desenate HAC!

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati