Marian Dragomir: Era obligația viceprimarului Dănăilă să verifice lucrările de la canalul colector

* Edilul îi răspunde astfel lui Dănăilă, care a dezvăluit că banii pentru reabilitarea bulevardului Dorobanți s-au dat fără ca cineva din partea Primăriei să verifice lucrările *

Fostul viceprimar liberal Alexandru Dănăilă avea obligația să verifice dacă cineva a coborât în canalul colector ca să verifice stadiul și lucrările, atrage atenția primarul PSD Marian Dragomir, în replică la afirmațiile făcute de către Dănăilă, care a dezvăluit că, din câte știe, nimeni din partea Primăriei nu a verificat vreodată ce anume se întâmplă în canalul colector și că banii s-au dat către firma constructoare doar pe rapoartele făcute de aceasta. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, edilul șef a ținut să sublinieze că tocmai viceprimarului Dănăilă îi revenea responsabilitatea de a verifica dacă un reprezentant al Primăriei a inspectat personal ce se întâmplă în canal, mai ales că Primăria avea angajat, la acel moment, un diriginte de șantier, care tocmai asta ar fi trebuit să facă.

“Având în vedere că într-o perioadă în care el era viceprimar avea ca și responsabilitate verificarea stadiului derulării proiectului Dorobanți, s-ar putea să aibă dreptate că nu a coborât nimeni acolo, dar dacă are, ar trebui să își aducă aminte dacă a semnat vreun document sau nu. El trebuia să verifice dacă s-a coborât sau nu, nu era treaba primarului sau a viceprimarului să coboare în canal. Dar Primăria avea un diriginte de șantier, angajat în baza unei licitații publice, care avea obligația să informeze Primăria. Noi am solicitat o experiză în instanţă privind execuția acestor lucrări, au existat mai multe termene privind depunerea acelei lucrări, astăzi e termenul limită pentru depunerea expertizei. Sper să nu existe o nouă amânare”, a comentat Dragomir.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati