Marian Dragomir a fost învestit în funcţia de primar al Brăilei şi a depus jurământul alături de noul CL

* În cadrul şedinţei de constituire a noului Legislativ local au fost aleşi şi noii viceprimari *

cl brailaMunicipiul Brăila are, în mod oficial, un nou primar în funcţie şi un nou Consiliu Local. Social-democratul Marian a fost învestit în funcţia de primar, iar cei 27 de consilieri locali aleşi la scrutinul din 5 iunie au depus jurământul de credinţă, joi, în cadrul şedinţei de constituire a Consiliului Local al Municipiului Brăila. Consilierii locali au fost repartizaţi şi în comisiile de specialitate din care vor face parte în următorii patru ani.

Tot în cadrul şedinţei de joi, din rândul consilierilor au fost aleşi cei doi viceprimari. Deşi opoziţia liberală a venit cu o propunere în acest sens, şi anume independentul Lucian Căprariu, majoritatea a decis ca viceprimarii să fie social-democrata Doiniţa Ciocan, care se află la al treilea mandat pe acest post, şi Alexandru Jantea Crican, care face parte din noul val de tineri pe care PSD Brăila îi promovează.

Evenimentul a avut şi un moment emoţionat pentru protagoniştii săi: fostul edil, Aurel Simionescu, şi noul primar, Marian Dragomir. Simionescu i-a oferit lui Dragomir varianta tradusă a unei poezii de Rudyard Kipling, care face referire la curajul de a lua decizii şi a avea încredere în propriile decizii şi în instinct, ambii politicieni fiind extrem de emoţionaţi pe parcursul citirii poemului de către Dragomir, în plen.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati