Marian Dragomir: În Primărie vor rămâne doar cei care îşi vor face treaba cu profesionalism

* Primarul ales al municipiului Brăila face referire în special la angajaţii din eşaloanele superioare *

Avertisment pentru angajaţii din Primăria Brăila, în special pentru cei cu funcţii de conducere. Vor rămâne doar cei care îşi vor face treaba cu profesionalism. Avertismentul vine din partea primarului ales al municipiului, social-democratul Marian Dragomir. Acesta a precizat că pleacă în relaţia cu toţi angajaţii de la prezumţia de nevinovăţie, însă cei care nu vor respecta legea nu vor avea ce căuta în instituţie.

După ce, în ultimul an, mai mulţi anagajaţi din eşaloanele superioare ale Primăriei Braila au ajuns la DNA, implicaţi în dosare de abuz în serviciu şi fapte de corupţie, după ce unii dintre ei s-au pensionat forţat ori au demisionat, noul primar spune că, cel puţin în mandatul lui, vor rămâne pe funcţii cei care îşi vor face treaba corect. Acesta a precizat că importantă este eficientizarea Primăriei şi că, atâta timp cât de la primar în jos fiecare se va achita de atribuţii, nu ar trebui să fie probleme.

Cea mai recentă “victimă” a procurorilor DNA este Stoica Anghelescu, fostul director economic al Primăriei, supranumit primarul din umbra. Acesta a dispărut din spaţiul public după ce primarul aflat încă în funcţie, social-democratul Aurel Simionescu, a fost reţinut pentru fapte de corupţie în dosarul Bulveradului Dorobanţi. În schimb, Simionescu nu doar că nu s-a retras după acest scandal, dar a anunţat că va rămâne în Primărie şi după încheierea efectivă a mandatului său, în rolul de consilier al noului edil.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati