Marioara Nistor: PMP propune programul “Primul loc de muncă”

* Programul, care include facilităţi pentru angajatori, nu este singurul din agenda PMP *

Sărăcia poate fi combătută, printre altele, prin soluții concrete pentru dezvoltarea de noi locuri de muncă, plătite decent. În acest sens, Partidul Mişcarea Populară propune programul “Primul loc de muncă”, adresat tinerilor, a anunţat, marţi, în cadrul unei emisiuni electorale la Realitatea TV Galaţi-Brăila, deputatul PMP Marioara Nistor, liderul filialei PMP Brăila şi candidat al acestei formaţiuni pentru Camera Deputaţilor. Potrivit programului “Primul loc de muncă”, angajatorul primește ajutor de la stat constând în contravaloarea salariului minim pe economie, pe o perioadă de trei ani. De asemenea, programul PMP prevede scutirea de la plata contribuțiilor de asigurări sociale pe o perioadă de 18 luni.

Mişcarea Populară are un proiect şi pentru cei care au ieşit deja din câmpul muncii – este vorba despre acordarea celei de-a 13-a pensii, proiect depus deja în Parlament. “Mai sunt câteva săptămâni până la sărbătorile de iarnă și cred că această soluție propusă de noi i-ar bucura pe seniorii, pe bunicii noştri”, a spus deputatul PMP de Brăila.

Marioara Nistor a vorbit şi despre proiectul național al PMP, care prevede unirea României cu Republica Moldova, spunând că proiectul merge mai departe, chiar dacă noul președinte al Moldovei este o persoană mai apropiată de Moscova decât de UE. “Este proiectul nostru de țară la care nu vom renunța. Toți suntem hotărâți să-l susținem pentru că este un proiect de suflet. De fapt, suntem singurul partid din România care are ca proiect declarat unirea cu Republica Moldova”, a declarat deputatul PMP Marioara Nistor.

Comentarii

comentarii

Related News

Ramaneti la curent cu Reperul!

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati