McDonald’s deschide un restaurant la Brăila în noiembrie

* Anunțul a fost făcut de primarul Marian Dragomir, care a precizat că lucrările la restaurant vor începe după data de 15 august *

Din luna noiembrie, brăilenii vor putea merge la Mc Donald’s chiar în Barieră, lângă supermarketul care funcționează acum în zonă. Anunțul a fost făcut de primarul Marian Dragomir, care a precizat că reprezentanții McDonald’s au ridicat autorizația de construire luna aceasta, urmând ca lucrările să înceapă după data de 15 august. Valoarea investiției este de 8 milioane de lei (aproximativ 1,7 milioane de euro) și vor fi create 50 de locuri de muncă. Restaurantul McDonald’s de la Brăila va fi de tip Drive Thru și va include un restaurant cu suprafața de 400 mp, un McCafé, o cameră de petreceri, o terasă în aer liber și un loc de joacă în aer liber.

“Primăria Municipiului Brăila a manifestat toată susținerea pentru această investiție, pentru că brăilenii și-au dorit dintotdeauna să aibă un McDonald’s la Brăila, să nu mai fie nevoiți să se ducă la Galați. Consider că pentru fiecare persoană trebuie să existe libertatea de a alege să mănânce acolo unde dorește, la un restaurant de tipul acesta sau la alte restaurante. Primăria Municipiului Brăila susține toate societățile care doresc să facă investiții la Brăila și să creeze locuri de muncă”, a comentat primarul.

Comentarii

comentarii

Related News

Copyright © 2015 Reperul - Ştiri, Noutăţi şi Informaţii on-line din Braila si Galati